Decoratief folieglas met detail van mozaïektegels – Tips – Voordelen – Interieurontwerp

Decoratief folieglas met detail van mozaïektegels – Tips – Voordelen – Interieurontwerp

Het stuk goudfolie is op de achterkant van de tegel geplakt om het te beschermen tegen vervaging en afbladderen, de rijke schaduw en diepe ader komen door het 8 mm doorschijnende glas en onthullen een uitstekende diepte en stereo-effect. Dit geeft een geweldige glans aan de kamer en versterkt de schoonheid van de ruimte. Dit is een geweldige optie om afbladderen te voorkomen, vooral als je laminaatvloeren hebt geïnstalleerd. Het effect en de afwerking zijn verbluffend.

decoratief folieglas

Een andere eenvoudige optie om uw backsplash te beschermen, is om de verlanglijst van aluminium goudfolie met mozaïektegels te gebruiken Sunproof Glasfolie en Beletteringen. Dit is een modern ontwerp dat speciaal is ontworpen om de ontberingen van een buitenomgeving te weerstaan. De glanzende textuur en levendige kleuren zullen waarde toevoegen aan uw huis en tegelijkertijd een grote decoratieve waarde toevoegen. Dit heeft een volledige 8 mm folie met een zeer gladde rand – dus de bescherming die het biedt is uitgebreid. Het algehele effect is verbluffend en zeer high-end.

Dit is verkrijgbaar in drie verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen – het is gemaakt van hoogwaardig constructieglas, de randen zijn gemaakt van PVC om kromtrekken en afbladderen te voorkomen en het oppervlak is gestructureerd voor een antislip grip. Het wordt geleverd met een set van vier, zes of acht folietegels – hierdoor krijgt u de best mogelijke uitstraling voor uw ruimte tegen een betaalbare prijs. Deze heeft een volledige 8 mm folie met een gladde rand – dus de bescherming die het biedt is uitgebreid. Het algehele effect is verbluffend en zeer high-end.

Meer informatie: https://sunproof.nl/