Yoga Retreat Ibiza

yoga retraite ibiza

Yoga Retreat Ibiza

De Atzaro yoga retreat ligt in het hart van Ibiza. Het ethos van het resort is gericht op duurzaam agrotoerisme en het behoud van het milieu. De yoga-retraite bevindt zich in prachtige tuinen met sinaasappelbomen. Het Atzaro heeft alles wat een gast nodig heeft om ontspannen en verkwikt te blijven, inclusief een spa en een fitnessruimte. Het biedt dagelijkse lessen in yoga, pilates, een persoonlijke kok en lichaamsbehandelingen . Ook kun je tijdens de retraite een opleiding volgen tot yoga-instructeur.

Deze unieke yoga retreat op Ibiza is gebaseerd op traditionele hatha yoga en meditatie in kleine groepen van maximaal 13 personen. Gasten zullen genieten van workshops in koken, voeding en mindfulness. De accommodatie is stijlvol en is gevestigd in een 400 jaar oude finca. Het eten is voornamelijk vegetarisch en veganistisch, en de yogalessen worden gegeven in geodetische koepels. Het personeel is warm en gastvrij, en de omgeving is betoverend.

Het eten is heerlijk en de yogasessies worden geleid door een ervaren docent. Alle maaltijden worden gedeeld met andere deelnemers aan de retraite. Naast heerlijk plantaardig eten, biedt de retraite dagelijkse lezingen en workshops om deelnemers te helpen opnieuw contact te maken met hun lichaam en geest. De uitgebreide ondersteuning van de instructeurs na de retraite is van onschatbare waarde. Naast yoga zijn er spabehandelingen en paardrijden beschikbaar voor de gasten. En als je een beginner bent, zal de retraite je op weg helpen.

Klik op deze link: https://happyliferetreat.nl/