Tips voor glaslijm

 <a href=glaslijm uv-lijm ” align=”left”>

Tips voor glaslijm

De butylformule in glaslijm zorgt voor een langdurige hechting. Normale superlijm kan dit niveau van hechting niet bieden. De butylformule bindt glas aan glas, evenals andere materialen. Deze verbinding is bestand tegen de slijtage van de tijd en zal u helpen voorkomen dat uw glasstukken breken.

Deze lijm is ideaal voor het verlijmen van verschillende soorten materialen, waaronder glas, keramiek en metaal. De treksterkte is meer dan 3.900 PSI, wat hoger is dan het originele materiaal. Het kan verschillende objecten verlijmen en is vaatwasmachinebestendig en temperatuurbestendig. Daardoor is het ideaal voor het bevestigen en repareren van glazen voorwerpen.

Glas lijmen kan moeilijk zijn, maar een beetje planning zal een lange weg gaan om succes te garanderen. De eerste stap is om het reparatiegebied voor te bereiden. Het oppervlak moet schoon en vrij van gruis zijn. Een andere belangrijke stap is het verwijderen van overtollige lijm of materiaal. Zorg ervoor dat u handschoenen gebruikt om uw huid te beschermen.

Glaslijm is anders dan houtlijm, dus je moet weten welke soort je nodig hebt voor je project. Glaslijmen zijn speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van glas. U kunt ze ook gebruiken om alternatieve oppervlakken en materialen te repareren en af te dichten. U moet er echter voor zorgen dat u een glaslijm gebruikt die compatibel is met andere materialen.

Klik hier voor meer informatie: https://www.123lijm.com