Hoe vlees tederheid gemakkelijk te maken

Voor veel mensen is de beste manier om vlees te grillen door het te roosteren over een hete vuur.

In feite gebruiken veel mensen barbecues als de plek om te gaan voor geweldige maaltijden en familie-inkomsten. Maar grillen is niet alleen voor gelegenheden, het kan ook elke dag van de week worden gedaan. Als u op zoek bent naar uw vlees warm en smakelijk de hele week lang, dan zijn hier een paar tips over het grillen van vlees.

Voor het grootste deel verschillen verschillende bezuinigingen van vlees voor barbecue op grote schaal van gebied tot gebied. Typisch zijn varkensvlees en rundvleesgesneden het populairst, hoewel kip (en zelfs Turkije) ook lokale favorieten zijn. Als u bijvoorbeeld varkenskoteletten wilt koken, ga dan naar de boerderij waar ze worden verhoogd en hun borst en worstjes koopt. Als alternatief, als je wat schokkerig wilt maken, ga dan naar een boerderij waar everzwijn en herten worden verhoogd.

Nu je het vlees hebt, moet je het koken. Afhankelijk van hoe dik je wilt dat je vlees is en de locatie, wil je het op verschillende niveaus koken. Gegrilde varkenskoteletten kunnen dun zijn, of anders kunnen ze op de grill worden gekookt totdat ze bijna van het bot vallen. Geroosterde kip is erg zacht, terwijl rundvleesborstjes aardig en vol zijn. Vis is een beetje harder dan varkensvlees, hoewel het bovenop de grill kan worden gekookt.

De volgende stap is om de sneden een paar uur in pekel te marineren. Een pekeloplossing is gewoon een mengsel van water, azijn, zout en een beetje voedselkleuring als u gericht bent op een bijzonder felle rode kleur.

Na het spoelen van het vlees, leg het dan ongeveer een dag in de koelkast. Zodra het echt warm is gekregen, dan kun je het in je pan zetten samen met een paar bezuinigingen van dunne gesneden kip of rundvlees, een stel groenten (broccoli, peper, bloemkool, enz.) Samen met een fles azijn en laat het ongeveer twee uur sudderen. Dit is een geweldige, gemakkelijke en onderhoudsgewijze manier om een geweldige maaltijd te maken.

Nu voor het beste deel: het vlees koken over indirecte warmte van een barbecue. Barbecue is de meest voorkomende methode om deze dagen te grillen, omdat het hen in staat stelt om de hoogst mogelijke temperatuur te bereiken zonder ze te verbranden, wat zorgt voor een heerlijk knapperige buitenlaag op uw barbecue. Eén ding om in gedachten te houden is dat u nooit iets mag gebruiken met een intens niveau van warmte op uw varkensvlees of rundvlees; Hetzelfde geldt ook voor de groenten, dus valt ze niet over.

Dus nu weet je hoe je het rundvlees en varkensvlees in grote barbecue-bites kunt maken, probeer ze op dezelfde manier voor te bereiden als je een feestje wilt geven. Gebruik gewoon dezelfde methode die je hebt gebruikt om ze te bereiden – leg het rundvlees of varkensvlees uit, voeg wat saus toe en liet het ongeveer 2 uur op het gebied van serveren. Daarna heb je tedere rundvlees en zacht varkensvlees.

Vind meer info: Cool To Meat You