5 Common Tuning-problemen

Auto-tuning werd geassocieerd met straatraces. Dit creĆ«erde het eenvoudig voor enthousiastelingen die deelnamen aan verschillende races om de prestaties van een automotor te verbeteren. Afstemming van voertuigen is al deze jaren erg populair geweest omdat zelfs niet-ruiters hun voertuigen nu afstemmen omdat ze auto’s willen hebben die ze kunnen pronken.

In de moderne wereld is autotuning echter niet zo eenvoudig als het was. Tijdens deze dagen wordt tuning beschouwd als een hobby en bevinden de meeste tuningworkshops binnenshuis. Mensen die genieten van het afstemmen van hun motoren, moeten veel inspanningen en tijd doen. Ze gebruiken speciale tools en brengen uren door bij het wijzigen van de automotoren op basis van de wijzigingen die ze willen maken. Er zijn sommigen die gewoon van afstemming houden vanwege de haast die het geeft wanneer ze hun modificaties uitvoeren.

Afgezien daarvan verrichten veel van deze mensen ook brandstofverbeteringen, omdat ze geld willen besparen wanneer ze hun modificaties doen.

Voordat u begint met het doen van uw auto-afstemming, moet u uw voertuig goed kennen, zodat u de juiste gereedschappen en materialen kunt kiezen die bij haar toestand passen. Wanneer u uw wijzigingen begint te doen, moet u er altijd onthouden dat het doel van het uitvoeren van deze is om de pk van uw voertuig te vergroten. Aangezien PKSPOWER recht evenredig is met de hoeveelheid verbruikte gas, moet u daarom de juiste hoeveelheid paardenkracht kiezen wanneer u uw wijzigingen doet. Zonder juiste hulpmiddelen kunt u de pk van uw voertuig niet verhogen.

Een ander belangrijk aspect van autotuning is de wijziging van de koppeling en de aandrijflijn. Opname is wanneer u een deel van uw auto-engine vervangt. Remapping verhoogt niet alleen de pk, maar verbetert ook de kilometers van uw voertuig. Als u bijvoorbeeld de pk van uw voertuig wilt verhogen, kunt u een hydraulische remapping gebruiken.

Hydraulische remapping is de meest gebruikte methode op voertuigen bij het inductiesysteem.

Een van de meest voorkomende en populaire auto-afstemming is de vervanging van de motor. Met dit proces kunt u zijn prestaties en vermogenswinsten verbeteren. Er zijn twee soorten motorvervanging: nat en droog. Het droge type motorvervanging wordt meestal gedaan om de opbouw van roest in de motor te verminderen; Dit proces verwijdert ook alle geaccumuleerde roest, grit en andere ongewenste materialen in de motoren.

Een andere populaire auto-afstemming is de ontstekingstiming. Het gaat meestal om de vervanging van de bougies; U kunt het ontsteking en de uitlaatemissie afstemmen. Het is erg belangrijk om de ontstekingstijd van uw auto’s te behouden. In dit geval moet u een automatische technicus raadplegen omdat hij de beste manier kan bepalen om dit te doen.

Klik hier voor meer informatieĀ Chipperformance